La salut

Mataró ha estat pionera en la coordinació de l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona en els camps de la salut ambiental, seguretat alimentària i de la promoció de la salut com a pas previ a l’Agència de Salut Pública.

També hem participat en la constitució del Consorci del Govern de Salut del Maresme Central i en l’elaboració de les bases per a la participació de l’Administració local en les decisions sobre temes de salut dels ciutadans del territori.
 
En el marc del Pacte per a la millora de la qualitat de la xarxa sanitària a Mataró que vam signar el 2005 amb la Generalitat de Catalunya, hem pogut ampliar els serveis oferts per l’Hospital de Mataró per a problemes aguts de salut mental i hem posat en funcionament el nou Centre d’Assistència Primària La Llàntia-Via Europa.
 
Algunes de les actuacions previstes les hem hagut d'ajornar per falta de finançament però al llarg de 2011 està previst l’inici d’obres del nou centre de la ronda de Joan Prim i l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Cirera-Molins. I en un futur el nou equipament sociosanitari per a la salut mental del recinte Cabanellas. 

A l’àrea de consum i amb l’aprovació del nou Codi Català de Consum, hem establert les activitats per donar a conèixer la nova llei al sector comercial conjuntament amb l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).

  • Veure actuacions al mapa