Quatre anys en quatre minuts

 

Us presentem en aquesta web tota la feina feta durant quatre anys dividida en tres eixos: La ciutat pensada per a les persones; Desenvolupament econòmic i territori i L’Ajuntament al servei de les persones.
 
Aquests tres eixos es van concretar a l'Acord de Govern del mandat 2007-2011 signat pel PSC, ICV-EUiA i ERC el 15 de juny de 2007, un dia abans de la constitució del nou consistori, en el qual va ser escollit alcalde Joan Antoni Baron.
 
Al llarg d’aquests quatre anys de Govern, hem invertit més de 292 milions d'euros que han servit per transformar els barris i també per preparar un millor futur econòmic per a la ciutat a través de dues apostes estratègiques: el TecnoCampus Mataró-Maresme i l'arribada d'El Corte Inglés.
 
La conjuntura econòmica ha provocat una reducció important del pressupost (31,6 %) que ha obligat a rebaixar les despeses de l'Administració en general i aplicar un Pla d'austeritat i eficiència des de 2009, tot i això hem reforçat les polítiques de benestar social i d’ocupació per atendre els col·lectius més desfavorits i més maltractats per la crisi i hem prioritzat la promoció econòmica, l'educació i la cultura. En definitiva, hem treballat per fer una ciutat més amable, moderna, sostenible i cohesionada.

En aquest vídeo de presentació hem resumit en quatre minuts quatre anys de feina feta.

 


Aquest és el vídeo que s'activa en decodificar amb un smartphone el codi QR que apareix aquest dies a les cartelleres de la ciutat i a la portada del butlletí municipal mésmataró