L'Ocupació  »  Persones  »  Busca una formació  »  Programa d'aprenentatge d'idiomes

Programa d'aprenentatge d'idiomes

Dominar un o més idiomes estrangers et serà necessari per poder accedir a moltes de les ofertes de feina que es troben al mercat de treball, tant si el teu objectiu laboral està dirigit a trobar feina aquí o si estàs pensant en buscar feina fora del nostre país.

  • INFORMA'T AL SERVEI D'OCUPACIÓ DE MATARÓ

T'explicarem les condicions, horaris, preus i acadèmies participants.

  • Classes d'anglès i alemany en acadèmies d'idiomes de Mataró

El SOM vol posar-ho fàcil a les persones que es troben en situació d'atur i per això va signar l'any 2012 un conveni de col·laboració amb diferents acadèmies d’idiomes de la ciutat per fomentar l’aprenentatge d'idiomes a preus econòmics.

  • Cursos de 100 hores, 3 hores diàries, de dilluns a divendres al matí

Els cursos s’imparteixen des de setembre a juny. En un curs escolar pots cursar fins a 4 nivells d’anglès o alemany. El preu de cada curs és de 260 € per persona per l'anglès i de 299 € per l'alemany, per a cada nivell impartit (A1, A2, B1, B2, C1 i C2, reconeguts pel Marc Comú Europeu de Referència). El pagament es fa de forma fraccionada en dos terminis, un al principi i l’altre a meitat de curs.

  • Has d'estar en situació d'atur i inscrit al SOM

El SOM s’encarrega de derivar les persones en situació d’atur que figuren a la nostra borsa de treball. Les persones interessades hauran d’acreditar davant l’acadèmia escollida que estan en situació d’atur i que estan inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, així mateix hauran de fer una prova de nivell que serà estàndard per a tots els centres.

Llistats d'acadèmies

  • Descarrega't els llistats d'acadèmies adherides al programa

Consulta quines són les acadèmies que ofereixen preus i horaris especials per a persones en situació d'atur

Certificat d'inscripció al SOM

  • Aconsegueix el certificat d'inscripció al SOM

Per accedir als cursos cal estar inscrit al SOM i així podràs obtenir el certificat que et demanaran quan vagis a matricular-te a les acadèmies. Pots inscriure't o recollir el certificat al carrer Francisco Herrera, 70, i se t'informarà de les condicions i requisits i se't facilitarà el llistat d'acadèmies.

Notes de premsa

  • L’Ajuntament i 4 acadèmies d’idiomes fomenten l’aprenentatge de l’alemany entre les persones desocupades
  • Prop de 500 persones en situació d’atur ja han millorat l’anglès gràcies al conveni entre l’Ajuntament i 7 acadèmies d’idiomes
  • L’IMPEM signa un conveni amb 5 acadèmies per fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre les persones desocupades