L'Ocupació  »  Persones  »  Busca una formació  »  Formació contínua del SOM

Formació contínua del SOM

INSCRIPCIONS TANCADES PER LA PROGRAMACIÓ 2017 (PENDENT DE PROGRAMACIÓ PER A L’ANY 2018)

 

Aquesta és la programació de formació contínua que des del Servei d’Ocupació de Mataró hem ofert durant l’any 2017.

 

Tallers i sessions sobre màrqueting i comercialització; competències transversals; gestió econòmica, financera i fiscal, innovació empresarial i atenció sociosanitària.
  
Les accions de formació contínua del SOM van adreçades a totes aquelles persones que treballen per compte propi o aliè i a empresaris i empresàries que volen reciclar-se i millorar en la seva feina.
 
La formació donarà un valor afegit a la teva feina i a la teva empresa.
 
Durant l'any 2017 hem ofert els següents cursos i sessions monogràfiques que trobaràs a continuació ordenats segons l'àmbit. 
 • MÀRQUETING I COMERCIALITZACIÓ
 • COMPETÈNCIES TRANSVERSALS
 • GESTIÓ ECONÒMICA, FINANCERA I FISCAL
 • INNOVACIÓ EMPRESARIAL
 • ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA   
 • Més informació :

Pots posar-te en contacte amb nosaltres:

  - per telèfon: 93.758.21.31

  - omplint el següent formulari depreinscripció

  - a les nostres oficines del C. de Francisco Herrera, 70 (majors de 25 anys) o a la plaça Miquel Biada, 5 (menors de 26 anys).

 • Formació subvencionada per l'Ajuntament de Mataró i cofinançada per la Diputació de Barcelona

INSCRIPCIONS TANCADES

(INSCRIPCIÓ TANCADA) INNOVACIÓ EMPRESARIAL

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) EINES DEL DESIGN THINKING PER INNOVAR I CRÉIXER A L'EMPRESA *
 • 10 hores - Dilluns de 17.30 a 21.00 h. Inici: 6 novembre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

El "Design Thinking" i la Innovació estan revolucionant el món del disseny de productes, serveis i resolució de problemes. En aquest taller podràs adquirir les eines i coneixements més actuals per afavorir la innovació dins la PIME catalana i aprendre a innovar pensant en l’usuari/a.

A càrrec Arantza Uriarte Calvo (Araland Business) 

 

(INSCRIPCIÓ TANCADA) GESTIÓ ECONÒMICA, FINANCERA I FISCAL

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) CONCEPTES CLAU PER A LA GESTIÓ FINANCERA DE LA MEVA EMPRESA *
 • 12 hores - Dimecres de 17.00 a 21.00 h. Inici: 11 d´octubre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Dins de la gestió d’un projecte empresarial, la part financera és la més tècnica i de vegades la més desconeguda. Amb aquest taller repassarem els principals conceptes financers per garantir que la gestió del projecte és completa, i aprendrem a analitzar el pla de tresoreria, el compte de resultats i el balanç.

A càrrec de Manel Almecija (Barrachina Castella Consulting, SL). 

 

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) DESCOBREIX LES NOVES FONTS DE FINANÇAMENT ALTERNATIVES *
 • 8 hores - Dilluns i dimecres de 17.00 a 21.00 h. Inici: 27 novembre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Coneix les moltes possibilitats que ens ofereix el nou finançament i com aquest pot complementar i optimitzar el finançament tradicional que ens ofereix la Banca, En aquest taller repassarem el Catàleg de finançament alternatiu, identificant totes les possibilitats que avui té una PIME, una cooperativa, un autònom/a, un comerç o un emprenedor/a, facilitant les pautes per gestionar-les.

A càrrec de Miquel Sacristán (Avenç Assessors, SL) 

(INSCRIPCIÓ TANCADA) MÀRQUETING I COMERCIALITZACIÓ

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) COMMUNITY MANAGER
 • 18 hores - Dimarts i Dijous de 18.00 a 21.00 h. Inici: 14 de novembre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Ara tens l'oportunitat de projectar la teva carrera professional, descobrint les claus per gestionar de manera òptima les relacions d’una empresa dins el món digital. En aquest curs et capacitarem per augmentar el teu potencial comunicatiu amb uns coneixements estratègics bàsics i pràctics, que et permetran promocionar qualsevol negoci a internet.

A càrrec de Xavier López de Pablo. 

 

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) EXPRIMEIX FACEBOOK I WHATSAPP AL TEU NEGOCI *
 • 12 hores - Dimecres i dijous de 13.45 a 16.45 h. Inici: 2 de novembre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Coneix amb profunditat les dues xarxes socials més utilitzades al món occidental, tant en la seva part tècnica com la referent a la comunicació, per poder utilitzar-les en el dia a dia amb èxit en el teu negoci.

 A càrrec de Emili Rodríguez (Coaching Tecnológico). 

 

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) CRM: L'EINA GRATUÏTA PER VENDRE I FIDELITZAR AMB ÈXIT LA CLIENTELA *
 • 9 hores - Dimarts de 18.00 a 21.00 h. Inici: 3 d´octubre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Gràcies a la tecnologia avui podem gestionar la nostra petita o mitjana empresa com si fos una gran empresa amb l’ús d’un CRM. Aquestes eines ens permeten de manera senzilla gestionar i automatitzar moltes de les tasques relacionades amb les vendes, el màrqueting i l’atenció del client, donant un servei molt més eficaç i de millor qualitat. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar al màxim de les potencialitats de la nostra empresa.

 A càrrec de Fabio Bugalla (Etàctica). 

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) NEGOCIS LOCALS: COM ATRAURE CLIENTS/ES DE PROXIMITAT PER INTERNET *
 • 4 hores - Dimarts i Dimecres de 14.30 a 16.30 h. Inici: 17 d´octubre. Lloc: Aula e-Agora del Mercat de la Pça de Cuba, Mataró.

Moltes de les cerques que els/es usuaris/àries fan a Internet tenen un objectiu de proximitat i aquest nombre encara és més gran quan les cerques es fan des d’un dispositiu mòbil. Per ser trobats no n’hi ha prou amb tenir una web, cal portar a terme una sèrie d’accions dins i fora de la xarxa per aparèixer de forma eficaç.

A càrrec de Jordi Argelich (Think About Export, SL - Reexporta).  

 

(INSCRIPCIÓ TANCDA) ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) EL NOU MODEL D'ATENCIÓ INTEGRAL CENTRADA EN LA PERSONA (ACP)
 • 6 hores – Dilluns i dimecres de 18.00 a 21.00h. Inici: 20 novembre
Introduirem el nou model d’atenció centrada en la persona que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que necessiten cures: es parteix dels seus desitjos i les seves necessitats i, sobretot, es respecten els seus drets i les seves preferències. La persona està al centre de tota la intervenció. Com que les situacions personals de cadascú són diferents, l’atenció centrada en la persona requereix una organització interna molt flexible, poc normativitzada i que ofereixi oportunitats a cadascú per a escollir i decidir.
A càrrec de Montse Alsina  
 

(INSCRIPCIÓ TANCADA) COMPETÈNCIES TRANSVERSALS

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) CADA COP SOM MENYS, FENT MÉS I DE TOT: EINES DE PRODUCTIVITAT PERSONAL PER HOMES I DONES ORQUESTRA *
 • 4 hores - Dimecres de 17.00 a 21.00 h. Inici: 30 d'octubre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

Coneixeràs eines concretes per tal de millorar la productivitat personal en un context accelerat amb cada vegada més distraccions i “multi-tasca”. Les tres habilitats del Segle XXI seran l’empatia, l’escolta i la capacitat de focalitzar l’atenció en un món cada vegada més dispers. En aquesta sessió informativa ens centrarem en estar més focalitzats/ades a la feina, fent servir dues metodologies contrastades: “Mindfulness” i el mètode “Pomodoro”.

A càrrec d´Ana Viñals (Lead Learning Lab). 

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) COMUNICAR AMB VALOR: EINES DE PNL
 • 15 hores – Dimarts i dijous de 18.00 a 21.00 h. Inici: 28 de setembre

El funcionament de les persones (la seva ment, emocions, pensament i cos) o el que podem denominar la seva experiència subjectiva (o “mapa”) és el centre i objectiu del treball que desenvolupa la Programació Neurolingüística (PNL). La metodologia de la PNL presenta models de pautes d’actuació que poden ser ensenyats i apressos. En aquest taller s’oferiran eines de PNL que permeten enriquir el desenvolupament professional dels/les participants des del punt de vista comunicatiu.

 A càrrec d’Eva M. Sánchez.

 • (INSCRIPCIÓ TANCADA) EFFECTIVE NEGOTIATION TECHNIQUES / TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓ EFECTIVA EN ANGLÈS
 • 15 hores - Dilluns i dimecres de 18.00 a 21.00 h. Inici: 9 d'octubre. Lloc: SOM, Carrer Francisco Herrera, 70, Mataró.

El futur de moltes empreses està en la internacionalització. Això fa del tot necessari que les persones treballadores que tenen relació amb clients/es i proveïdors/es de tot el món hagin de desenvolupar tècniques de negociació efectives en llengua anglesa.

This course is designed to explore what negotiation is about, how to prepare a negotiation process and analyse the participants own styles and that of their counterparts in order to be more effective. Furthermore, the course will help the participants to practice and improve their English giving a better impression to clients and suppliers.

A càrrec de Jaume Roglán.