Boletes de xocolata plenes d'energía
Recepta realitzada per Gavina

Ingredients:
- 175 gr. de galetesde cibada o espelta (esmicoladetes)
- 50 gr. de melmelada de navius, o cireres, o maduixes, o fruits del bosc...
- 50 gr. D' amevalles triturades
- 25 gr. de panses sultanes ( posades en remull)
- 250 gr. de xocolata per cobertura
Elaboració
En un bol pastisser barrejarem bé tots els ingredients menys la xocolata. Els treballarem amb les mans pressionant i prement bé fins aconseguir que la massa estigui mal•leable i puguem crear boletes de la grandària d'una anou aproximadament.
Mentre anirem fonen al bany Maria la xocolata amb una mica de canyella i gingebre perquè quedi ben aromàtic.
Un cop preparades les boletes les submergirem una per una dins la fusió de xocolata quedant totalment cobertes.
Les deixarem reposar sobre una safata coberta amb paper de forn perquè la xocolata és solidifiqui.
Un cop la xocolata estigui ja ben pres ja podem gaudir-les! I omplir-nos de plaer i energia a l'uníson!