Coca de trampó amb sobrassada de Mallorca i formatge de Maó
Recepta realitzada per Fogons Gastro-bar

Ingredients:
- Pa de coca
- Sobrassada
- Formatge de Maó
- ½ pebrot vermell
- ½ pebrot verd o 1 pebrot verd italià
- 2 cebes
- 60 gr d’olives negres
- ½ llauna de tomàquet natural triturat o tomàquet natural però sense pell ni llavors
- una pessic d’orenga
- un gra d’all
- ½ got de vi blanc
Preparació:
Començarem pel sofregit ja que triga una hora com a mínim. En podeu fer bastant i congelar-lo i així tenir-ne per varies vegades.
Piquem una ceba i mitja i la sofregim amb oli d’oliva a foc suau fins que estigui força daurada, després hi afegirem el tomàquet i el deixarem cuinar fins que veieu que es comença a enganxar a la paella. Afegirem el vi i anirem removent. Si veieu que comença a enganxar-se, li afegiu una mica d’aigua, però cal deixar-lo al foc fins que estigui força fosc. Un cop cuinat, retirar i reservar.
Per fer el farcit, tallem els pebrots i la mitja ceba restant en quadrets de 1 x 1 cm, els posem en una paella amb una mica d’oli i sal i els tapem per a que desprenguin l’aigua i es vagin estofant (s’han de cuinar sense daurar-se).
Un cop estofats, destapem la paella i hi afegim l’orenga, l’all picat i les olives negres sense os i tallades a rodanxes. Ho remenem molt poc fins que l’all deixi anar l’aroma.
Per a muntar el plat, agafem el pa de coca, hi suquem el sofregit, hi posem a sobre el farcit i uns talls de sobrassada i l’enfornem a 160-180 º fins que el pa estigui daurat. Traiem la coca del forn i ho acabem posant uns talls de formatge.