Crema d’anís estrellat amb pèsols i crocant d'ametlles
Recepta realitzada pel restaurant Sangiovese

Ingrediets:
· 500 gr llet
· ½ 500 gr nata
· 160 gr sucre
· 100 gr rovell d'ou
· 15 gr maicena
· 4 estrelles anís
· 100 gr pèsols
· 200 gr de aigua
· 200 gr sucre
Pel crocant
· 200 gr d'ametlles}
Bullim la llet amb la nata i 3 d'anís estrellat. Deixem infusionar 12 h. Barregem el sucre, l'ou i la maicena. Afegim la llet calenta i colada i fem la crema. Colem i deixem refredar. Bullim els pèsols en un almívar de 200 gr d'aigua i 200 gr sucre amb una estrella d’anís. Hi afegim ½ fulla de gelatina. Reservem. Pel crocant fem un caramel amb el sucre i hi afegim les ametlles pelades i tallades. Barregem en calent i estirem en paper sulfuritzat. Deixem refredar.
Per muntar el plat: Posem en el fons d'una copa o plat la gelatina de pèsols, per damunt la crema d’anís i per sobre el crocant d'ametlles trinxat. Decorem.