Estofat agredolç de maduixes amb sorbet de mojito
Recepta realitzada pel restaurant Nougat

Ingredients per a 4/6 persones:
ESTOFAT DE MADUIXES
· 500 gr de maduixes
· 150 gr de suc de taronja
· 75 gr de sucre
PER AL CARAMEL
· 25 gr de vinagre de xerès
· 175 gr de sucre
· Sorbet mojito
Elaboració
1. Tallem la maduixa a dauets i li afegim el suc de taronja i el sucre. Deixar reposar a la nevera 12 hores com a mínim.
2. Colarem les maduixes i reservem aquestes i el líquid.
3. Preparem el caramel posant a coure el sucre i quan caramel·litzi afegim el vinagre i, tot seguit, el líquid de macerar les maduixes. Arrenquem el bull i reservem.
4. Quan ho tinguem a temperatura freda, barrejem amb les maduixes.
5. Ho acompanyarem del gelat o sorbet que desitjem.