Magdalenes de carbassa i espècies
Recepta realitzada pel restaurant Som Terra

Ingredients:
- 400 gr. de puré de carbassa a temperatura ambient
- 4 ous
- 100 gr. d’oli de Gira-sol o d’oliva suau
- 300 gr. de sucre
- 250 gr. de farina comú
- 12 gr. de llevat (en pols)
- Espècies al gust (canyella, nou moscada, pebre blanc, clau...)
- Nutella
- Formatge crema
Preparació:
Escalfem el forn amb calor a dalt i a baix a 180ºC.
En un bol batem els ous amb sucre fins que tinguin un aspecte blanquinós.
Afegim l’oli i barregem.
Per una altra banda tamisem la farina amb el llevat, i els afegim a la mescla anterior en petites tandes mentre barregem.
Afegim les espècies al gust i finalment el puré de carbassa.
Un cop tenim tot ben lligat, disposem en un motlle de magdalenes les càpsules i les omplim amb la mescla fins ¾ del motlle.
Per una altra banda, barregem lleugerament la Nutella amb el formatge crema, i disposem d’una culleradeta de la mescla a cada una de les magdalenes.
Posem al forn les magdalenes fins que estiguin cuites.
Un cop fetes, les traiem del forn i deixem refredar sobre una reixa.