Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Molls (rogerets) farcits de verdures i teula de pernil serrà

Molls (rogerets) farcits de verdures i teula de pernil serrà

 
 




Ingredients:

· 8 Molls mitjans (de roca, tresmall) escatats i sense espines.
· 350gr. Juliana de verdures EQ. De la temporada (pastanaga, carbassó, porro, espinacs o bleda)
· 100gr.4 llesques de pernil serrà, generoses.
· 12gr. Oli d’oliva verge (2 culleres de postres)
· 2 culleres d’aigua de mar ( a ser possible)
· 50gr. Algues – enciam de mar (remullades, venen amb sal) o podem fer amb diferents varietats

 
 


Elaboració:

Netejar, tallar les verdures a juliana i saltejar amb poc oli i un pols de sal per que suïn, (deixar poc fetes, al dente) reservar a temperatura ambient.
Escatar, buidar i desespinar els molls deixant la cua (o podeu demanar a la vostre peixateria, tindreu que fer un petit repàs amb pinces) marcar per la part interior a la paella. Disposar amb una placa de forn engreixada i amb dues cullerades soperes d’aigua, farcir amb les verdures, tancar el peix amb la part superior i a sobre la llesca de pernil, pintar amb oli, al forn 3min. a 160º.
Amb les algues, reservar 4 trossos de la mida d’un peix per assecar Al forn pintades amb oli, entre dues fulles de paper de silicona, la resta triturar amb una mica de bou de l’elaboració a 60º.