Pastís de xocolata i poma
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary

Ingredients per les pomes:
· 600 gm poma golden tallada a daus
· 150 gm sucre
· 20 gm canyella en pols
Ingredients pel pa de pesic de xocolata:
· 375 gm pols d’ametlla
· 240 gm sucre en pols
· 20 gm cacao en pols
· 30 gm mido o maizena
· 460 gm clares d’ou
· 60 gm sucre invertit (trimoline)
· 170 gm cobertura negra 60 a 70 per cent
· 150 gm mantega
Elaboració
POMES
PA DE PESIC DE XOCOLATA
Es fa bullir tot junt durant 1 minut sense parar de remenar, i quant es retira de foc es tapa amb un film perquè faci infusió.
PA DE PESIC DE XOCOLATA
1. Es barregen en sec els 4 primers ingredients.
2. Aquesta preparació es barreixa en dues vegades a les clares lleugerament batudes.
3. Es fon per separat la cobertura negra i la mantega, després s’ajunta tot i es barreja a l’anterior preparació.
4. Es posa en un motllo previament untat i enfarinat, i es fica per sobre la poma a daus preparat anteriorment.
5. Es cou en un forn a 180º-190º.