Petit-fours de flam de limona
Recepta realitzada per Uñó

Ingredients sablé de cacao:
- 425 g farina fluixa
- 75 g cacao en pols
- 200 g pols d’ametlla
- 2 g sal
- 400 g mantega
- 120 g rovell d’ou
Ingredients flam de llimona:
- 392 g llet condensada
- 3 rovells
- 113 g suc llimona
Elaboració del sablé de cacao:
Es barregen els 4 primers ingredients en sec i s’afegeix la mantega a temperatura ambient a trossos. Es lliga la pasta i s’incorporen els rovells. Es reserva la pasta tapada en film durant dues hores. Es formen les galetes amb l’ajuda d’un talla-pasta rodó i es couen a 180ºC durant 15 minuts aprox.
Elaboració del flam de llimona:
Es barregen tots els ingredients amb una batedora, es posa la pasta dins un motllo de silicona i s’enforna a 155ºC durant 5 minuts. Al sortir del forn es posa directament al congelador.
Acabat:
Es fa una base amb el cruixent de galeta i a sobre s’hi posa el farcit de llimona i formatge.
Una vegada fred es posa la merenga per sobre, es flameja i es decora al gust.