Sèpia amb pèsols "Versió Pepi Sánchez"
Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese

Ingredients:
· Pèsols
· Sèpia fresca
· Ceba
· All
· Tomàquet triturat
· Llorer
· Patates
Elaboració
1. Fem un estofat de sèpia convencional, és a dir; piquem ceba en brunoise (molt petita), una mica d'all picat i sofregim. Afegim fulla de llorer. Tallem la sèpia a daus i ofeguem juntament amb la ceba. Deixem estofar ben bé durant una hora i mitja fins que la sèpia estigui ben tova.2. Incorporem el tomàquet triturat i deixem cuinar tot junt. Afegim una mica de fumet de peix i cuinem fins el punt.
3. Aquest estofat el pasem per la màquina de picar carn.
4. Netegem una sèpia fresca grossa de 1 kg, guardem la tinta. Amb el cos el quadrem i el congelem.
5. Un cop ben congelat, tallem a la màquina làmines de sèpia molt primes.
6. Amb la tinta de la sèpia fem una salsa amb ceba, pebrot verd i una mica de fumet. Reservem.
7. Fem un puré de patates, amb unes patates embolicades amb paperina de plata cuinades al forn de brasa. Les passem pel passapuré i les amanim amb oli i sal.
Emplatat
Amb la sèpia a làmines fem un ravioli amb el farcit. Pintem el plat amb la tinta que teníem preparada. Posem el fons de patata al caliu, el ravioli a sobre (prèviament cuinat al vapor), uns quants pèsols saltejats per sobre i unes tires de sèpia molt fines saltejades.