Tortel•linis farcits de formatge tendre amb espinacs i flors de carbassó en tempura
Recepta realitzada per l'espai gastronòmic Botafoc

Ingredients:
Per la pasta fresca:
1kg de Farina
24 rovells d’ou
1dl Oli Verge Extra
Farcit:
Formatge ricotta
Romaní
Oli Verge Extra
Fons blanc reduït
Brots d’espinacs
Guarnició:
4 flors de carbassó
Farina de tempura
Safrà
Preparació:
• Per fer la pasta fresca es barregen els ingredients. No cal amassar-los molt per tal que la massa no quedi elàstica.
• Amb el farcit omplim els tortel•lini, els tanquem i els pintem amb rovell d’ou. Després els bullim amb fons blanc.
• Reduïm el fons amb oli d’oliva i herbes.
• Fem una amanida amb brots d’espinacs.
• Fem una tempura amb una mica de safrà i fregim les flors de carbassó.
• Muntem el plat.