Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fem centre

Actuacions urbanístiques

L’Ajuntament ha iniciat al 2021 les primeres actuacions urbanístiques incloses al Pla d’Impuls al Centre de Mataró per contribuir a la transformació i reactivació econòmica i social d’aquesta zona de la ciutat.

L’Ajuntament i Aigües de Mataró van iniciar les obres del Camí Ral al juliol de 2021. Suposen la millora de les xarxes d’aigua i clavegueram i la reurbanització del Camí Ral de la Mercè, entre els carrers de La Cooperativa i de Lepant. Els treballs permetran donar més espai als vianants, creant un eix cívic que faci els desplaçaments més còmodes, segurs i atractius per passejar i per comprar. Entre les millores: ampliació de voreres, eliminació de barreres arquitectòniques, nova línia d’arbrat, jardineres i paviment especial per deixar créixer la vegetació, carril bici en sentit Barcelona i nou enllumenat.


Cost aproximat: 1,1 milions d’euros (IVA inclòs)


Durada total prevista: 8 mesos

Galeria d'Imatges

Entre els mesos de març i juliol de 2021, l’Ajuntament ha dut a terme la reparació del paviment que estava malmès a la part central de la Rambla i la plaça de Santa Anna, i al tram de La Riera entre els carrers de Sant Josep i d’Argentona. Ha consistit en la substitució de les peces de pedra natural que, amb el pas del temps i l’ús, s’havien trencat o estaven en mal estat, utilitzant el mateix material.


Cost: 352.350,25 € (IVA inclòs)

Galeria d'Imatges

Aigües de Mataró ha executat els treballs coincidint amb les obres de renovació del paviment de La Rambla. S’ha renovat la xarxa d’abastament d’aigua potable entre els carrers de Montserrat i de Santa Marta.


Cost: 49.429,86 € (IVA inclòs)

Galeria d'Imatges

Inici de les obres: 25 de gener. 

 

L’actuació s’emmarca en el Pla d’Impuls al Centre (PIC), que té entre els seus objectius donar més espai als vianants i crear eixos cívics que facin més còmodes, segurs i atractius els desplaçaments per passejar i comprar.

 

Les obres comporten treballs d’intervenció arqueològica, la renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram, i la reurbanització del carrer per millorar l’accessibilitat i prioritzar els vianants.


Cost aproximat: 1,2 milions d’euros (IVA inclòs)


Durada total prevista: 10 mesos

Més informació aquí