Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Trobada pedagògica: Com abordar l'abandonament prematur dels estudis

Ets professional de l’educació i vols saber quins recursos hi ha al territori o conèixer experiències de centres educatius per abordar l’abandonament prematur dels estudis? T’interessa conèixer les entitats, programes i professionals que treballen en xarxa per intentar prevenir aquest problema que afecta a la nostra societat? En aquesta sessió de treball et presentarem diferents programes, recursos i professionals que treballen per abordar l’abandonament prematur dels estudis. Ets professional de l’educació i vols saber quins recursos hi ha al territori o conèixer experiències de centres educatius per abordar l’abandonament prematur dels estudis? Com abordar l’abandonament prematur dels estudis amb una presentació de Unitats d'Acompanyament i Orientació, novetats a l' FP, taula rodona amb experiències, tutoria i seguiment de l’alumnat a la FP, mesures flexibilitzadores nou currículum, presentació serveis i recursos municipals... Adreçat a professionals de sector educatiu: tutors/es, equip orientador de centre, professionals dels Equips d’assessorament i orientació pedagògica (EAP) i altres professionals del món de l’orientació.

 • Trobada pedagògica: Com abordar l'abandonament prematur dels estudis
 • 2022-03-31T15:15:00+02:00
 • 2022-03-31T20:15:00+02:00
 • Ets professional de l’educació i vols saber quins recursos hi ha al territori o conèixer experiències de centres educatius per abordar l’abandonament prematur dels estudis? T’interessa conèixer les entitats, programes i professionals que treballen en xarxa per intentar prevenir aquest problema que afecta a la nostra societat? En aquesta sessió de treball et presentarem diferents programes, recursos i professionals que treballen per abordar l’abandonament prematur dels estudis. Ets professional de l’educació i vols saber quins recursos hi ha al territori o conèixer experiències de centres educatius per abordar l’abandonament prematur dels estudis? Com abordar l’abandonament prematur dels estudis amb una presentació de Unitats d'Acompanyament i Orientació, novetats a l' FP, taula rodona amb experiències, tutoria i seguiment de l’alumnat a la FP, mesures flexibilitzadores nou currículum, presentació serveis i recursos municipals... Adreçat a professionals de sector educatiu: tutors/es, equip orientador de centre, professionals dels Equips d’assessorament i orientació pedagògica (EAP) i altres professionals del món de l’orientació.

Inscriu-te

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció

Es prega puntualitat. Passats 5 minuts de l’inici de l’activitat, l’organització es reserva el dret a cedir la seva plaça.

Cal preservar les mesures de prevenció contra la COVID19 vigents.

 

 

Info

 • Quan?
  31/03/2022 de 15:15 a 20:15
 • Categoria

  Activitats i recursos d'orientació i formació

 • On?

  Sala Polivalent de l'EOI al c/ Onofre Arnau 32

 • Organitzador

  Fira Mataró Orienta

 • Email
 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció