Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira Mataró Orienta

GM de basquetbol i GM de futbol: Tècnic d’ esports

GM Futbol:

S’imparteix a l’Ins A. Satorras

Futbol, juntament amb futbol sala, és una especialitat de la modalitat de futbol.
El primer nivell d'aquests estudis capacita per dur a terme activitats d'iniciació al futbol i de promoció de la modalitat esportiva en categories infantils i en categories inferiors d'adults. També capacita per acompanyar l'equip durant la pràctica esportiva.
Té una durada de 455 hores (305 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell de futbol.
El segon nivell capacita per ensenyar i entrenar futbolistes. Té una durada de 565 hores (365 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball).
Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

GM Basquetbol:

El cicle inicial de Basquetbol capacita per concretar, dinamitzar i intervenir en activitats d'iniciació de basquetbol;  acompanyar, animar, dirigir, organitzar i tutelar els esportistes durant la participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquesta etapa, tot això d'acord amb les directrius que s'estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i amb el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes. Té una durada de 430 hores. Si se supera el curs, s'obté el certificat de cicle inicial de Basquetbol.
El cicle final capacita per organitzar, adaptar, dinamitzar, i dirigir l'entrenament en l'etapa de tecnificació esportiva en basquetbol; coordinar, acompanyar i tutelar els esportistes durant la participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquesta etapa; organitzar activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquest nivell o inferior, tot això d'acord amb les directrius establertes en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i amb un  nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes participants en l'activitat. Té una durada de 575 hores. Si se supera el curs, s’obté el títol de tècnic esportiu o tècnica esportiva en Basquetbol.

 

Inscriu-te

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció.
Es prega puntualitat. Passats 5 minuts de l’inici de l’activitat, l’organització es reserva el dret a cedir la seva plaça.
 
 

 

Info

 • Ubicació

 • Quan?
  24/03/2023 d' 11:00 a 11:45
 • Categoria

  Cicles Formatius de Grau Mitjà (GM)

 • On?

  Espai 8

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • A càrrec de

  Personal expert

 • Email
 • Assistents

  Persones que estiguin interessades en aquests estudis. Per accedir al primer nivell d’aquests del GM de Futbol o de GM de basquet cal complir els requisits següents: 1. Tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria (o equivalent a efectes acadèmics) o haver superat la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys. Les persones que no compleixen aquests requisits han de superar el curs específic per a l'accés a cicles de grau mitjà o una prova general d'accés. Per presentar-s'hi cal tenir com a mínim 17 anys l'any en què es fa la prova. 2. Superar una prova específica. Per accedir al segon nivell cal haver aprovat el primer nivell de l'especialitat.

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció
 • Lloc web extern