Cuina freda
Activitat dissenyada per als alumnes més petits que volen iniciar-se en el món de la cuina. Els/les participants aprendran a preparar receptes senzilles amb ingredients frescos i saludables, alhora que descobriran les propietats nutricionals dels aliments. A través de jocs i dinàmiques, reforçaran els seus coneixements sobre fruits i verdures, fomentant la creativitat i el treball en equip. Al final de cada sessió, podran degustar les seves creacions, gaudint dels fruits del seu esforç i inspirant-se a adoptar hàbits alimentaris saludables.
Metodologia
Preparació de receptes senzilles que fomenten la creativitat i l'experimentació. Aprendre a utilitzar els utensilis: introducció a l'ús segur i adequat dels utensilis de cuina, desenvolupant habilitats manuals. Conscienciació dels aliments, aprenentatge sobre la importància dels aliments frescos i els beneficis d'una dieta equilibrada.
Objectius
- Fer consciència de l'alimentació i conèixer els aliments que fem servir.
- Desenvolupar la motricitat fina en accions com tallar, untar, pelar,...
- Gaudir dels aliments i experimentar amb les seves textures.
Observacions (necessitats tècniques i altres)
- Mataró Educa+ Rocafonda
- Lleure i altres
- Primària
Dies Dilluns
Horari De 17.15 a 18.15 hores
Durada 1 hora
Preu 11€/mes
Grup 15 places
Període de realització De setembre de 2025 a maig de 2026