Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de mandat 2019-2023

El Pla de mandat 2019-2023 és el full de ruta de l’Ajuntament de Mataró per als propers quatre anys. Assenyala, doncs, el rumb que el Govern municipal vol seguir per aconseguir els objectius plantejats al Pla estratègic Mataró 2022: una ciutat més pròspera, inclusiva, sostenible, neta i segura. A aquests objectius s’hi sumen ara el nou horitzó estratègic que assenyala l’Agenda 2030 i l’aplicació a les polítiques municipals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la Nova Agenda Urbana.

Aquest document es basa en l'Acord de Govern “Un futur per a Mataró”, signat el 15 de juny entre el PSC-CP i ECPM-ECG, i per tant respon a les prioritats i compromisos adoptats en tres àmbits: l’estratègia i la bona governança; la qualitat urbana i el benestar de la ciutadania; i el desenvolupament urbà i econòmic.


Pla d'acció 2019: Seguiment

El Pla d’Acció conté els "Projectes de millora" i les "Accions clau" que l'Ajuntament ha desenvolupat el 2019. Les actuacions es troben agrupades en les prioritats o eixos d'actuació i els Acords de Govern que estableix el Pla de mandat 2016-2019.

Veure seguiment en el web


Memòries de gestió

En els últims anys hem anat incorporant noves informacions públiques al web municipal, on ja s’hi pot consultar el Catàleg de Serveis de l’Ajuntament, el Pla d’Acció anual i el Seguiment dels projectes de millora. Ho hem incorporat d’acord amb la voluntat compartida amb tots els grups municipals per tal que l’Ajuntament de Mataró superi l’obligació legal definida per la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Memòries de gestió
Logos