Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FAQs

Escoltar

FAQs

 
 
 

 

Em puc presentar als premis BluAct si només tinc una idea de negoci?

Sí, però cal tenir la voluntat ferma de crear una empresa. En cas de resultar guanyador, caldrà constituir l’empresa abans del 30 d’octubre de 2020.

Em puc presentar als premis BluAct si sóc autònom?

Sí, un autònom o empresari individual és una forma jurídica que pot adoptar una empresa. Cal, però, que l’alta de l’activitat s’hagi produït al llarg del 2019.

Cal tenir l’empresa ubicada a Mataró?

No, per presentar una candidatura als premis BluAct no és necessari tenir l’empresa a Mataró. No obstant, en cas de resultar guanyador, caldrà fixar el domicili de l’activitat a la ciutat de Mataró.

On em puc assessorar per treballar el resum executiu?

El participants comptaran amb l’assessorament tècnic de l’Àrea d’Empresa del TecnoCampus. Pots demanar hora a través d’un tècnic de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró (Òscar Valdivielso i Alba Pruna) al telèfon 937 582 678.

Com puc presentar la meva candidatura?

Persones obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració podran presentar la documentació:

  • Les persones jurídiques i aquells que representin a un interessat obligat a relacionar-se electrònicament, hauran de presentar la sol·licitud obligatòriament per mitjans electrònics pel Tràmit “Presentació Premis BluAct” a la Seu Electrònica del web de l’ajuntament www.mataro.cat.

Persones no obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració podran presentar la documentació:

  • Presencialment: A les Oficines d’Atenció Ciutadana (consultar els horaris en el web municipal OFIAC).
  • Telemàticament: A través de la Seu Electrònica del web de l’ajuntament www.mataro.cat, tràmit “Presentació Premis BluAct”.