Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques

L'objectiu d'aquests ensenyaments és oferir una formació de qualitat que garanteixi l'adquisició de les competències artístiques dels futurs professionals del sector, de forma que puguin donar resposta a les demandes derivades dels avenços tecnològics en l'àmbit de les arts plàstiques i el disseny. D'altra banda, afavoreixen la creativitat i el coneixement del patrimoni artístic, i permeten desenvolupar l'activitat artística amb respecte pel medi ambient i el medi cultural. Els ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny es cursen a les escoles d'art (EA) i, agrupats en diverses famílies professionals, s'organitzen en cicles de formació específica de grau mitjà i de grau superior que condueixen a l'obtenció del títol de tècnic o tècnic superior, respectivament.

 • Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques
 • 2021-04-15T09:00:00+02:00
 • 2021-04-15T10:00:00+02:00
 • L'objectiu d'aquests ensenyaments és oferir una formació de qualitat que garanteixi l'adquisició de les competències artístiques dels futurs professionals del sector, de forma que puguin donar resposta a les demandes derivades dels avenços tecnològics en l'àmbit de les arts plàstiques i el disseny. D'altra banda, afavoreixen la creativitat i el coneixement del patrimoni artístic, i permeten desenvolupar l'activitat artística amb respecte pel medi ambient i el medi cultural. Els ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny es cursen a les escoles d'art (EA) i, agrupats en diverses famílies professionals, s'organitzen en cicles de formació específica de grau mitjà i de grau superior que condueixen a l'obtenció del títol de tècnic o tècnic superior, respectivament.

 

Consulta tota la programació i amb un sol clic podràs realitzar totes les inscripcions que vulguis a les diferents activitats.

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç on es realitzarà l’activitat.

Caldrà entrar cinc minuts abans de l’inici de l'activitat.

Per qualsevol dubte, escriu a siop@ajmataro.cat

 

 

 

Info

 • Quan?
  15/04/2021 de 09:00 a 10:00
 • Categoria

  Ensenyaments artístics i esportius

 • A càrrec de

  Professorat Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció