Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudiar a Mataró - SIOP 2021

Estudis de GRAU SUPERIOR de la família professional de TURISME

Grau Superior de la família professional de Turisme, que s’imparteixen a l’INS Bisbe Sivilla de Calella, i donen el títol de tècnic superior. Els estudis que s’imparteixen en aquest centre són: Grau Superior Direcció de Cuina. Capaciten per dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei. GS Guia, Informació i Assistència Turístiques. Capaciten per planificar i promocionar les destinacions turístiques com a guia sobre el terreny o hoste o hostessa en terminals, mitjans de transport i esdeveniments. GS Gestió d’Allotjaments Turístics. Capaciten per coordinar els serveis propis dels establiments d'allotjament turístic, organitzar-hi esdeveniments mitjançant la gestió dels recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l'atenció a la clientela. Tenen una durada de 2000 hores (2 cursos acadèmics)

 • Estudis de GRAU SUPERIOR de la família professional de TURISME
 • 2021-04-12T16:00:00+02:00
 • 2021-04-12T17:00:00+02:00
 • Grau Superior de la família professional de Turisme, que s’imparteixen a l’INS Bisbe Sivilla de Calella, i donen el títol de tècnic superior. Els estudis que s’imparteixen en aquest centre són: Grau Superior Direcció de Cuina. Capaciten per dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei. GS Guia, Informació i Assistència Turístiques. Capaciten per planificar i promocionar les destinacions turístiques com a guia sobre el terreny o hoste o hostessa en terminals, mitjans de transport i esdeveniments. GS Gestió d’Allotjaments Turístics. Capaciten per coordinar els serveis propis dels establiments d'allotjament turístic, organitzar-hi esdeveniments mitjançant la gestió dels recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l'atenció a la clientela. Tenen una durada de 2000 hores (2 cursos acadèmics)

 

Consulta tota la programació i amb un sol clic podràs realitzar totes les inscripcions que vulguis a les diferents activitats.

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç on es realitzarà l’activitat.

Caldrà entrar cinc minuts abans de l’inici de l'activitat.

Per qualsevol dubte, escriu a siop@ajmataro.cat

 

 

 

Info

 • Quan?
  12/04/2021 de 16:00 a 17:00
 • Categoria

  Grau superior de Formació Professional

 • A càrrec de

  Professorat  Estudis de GRAU SUPERIOR de la família professional de TURISME

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció