L'Esport  »  Esport Lleure  »  A l'Aire Lliure  »  Equipaments esportius a la platja

Equipaments esportius a la platja

Plànol d'equipaments esportius a la platja

platja_material_esportiu

Platja del Varador
 
La platja del Varador es troba situada entre els espigons de l’antic club nàutic i el del Port de Mataró. De caràcter familiar i esportiu, és una de les platges més emblemàtiques a causa de la seva proximitat amb el nucli urbà i la seva grandària. Té 765 metres de longitud i 125 metres d'amplada, amb un aforament màxim de 5.335 persones. 
 
Els equipaments esportius que es poden trobar són, quatre xarxes de voleibol, una cistella de bàsquet, un camp de futbol platja i un itinerari esportiu senyalitzat.
 
Es pot accedir al Passeig Marítim a peu, amb bicicleta, amb motocicleta i amb vehicle. Compta amb accessos adaptats al carrer de San Agustí, que té cinc rampes que el connecten amb la platja, i passeres a la sorra per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Al llarg d’aquesta platja es situen tres parades d’autobús: Estació de Renfe -on tenen parada les línies 1,2,3,4,5 i 8-, El Cargol -línies1,3 i 4- i Plaça del Gas -línia 3-. 
 
Platja del Callao
 
La platja del Callao és una platja de caràcter familiar i esportiu situada entre la riera de Sant Simó i l’espigó de l’antic club nàutic de Mataró. Té una llargada de 400 metres i es troba aproximadament a 1 km. de l’estació de Renfe. Té una longitud de 400 metres i una amplada de 50 metres, amb un aforament màxim de 2.800 persones.
 
Els equipaments esportius que es poden trobar són una xarxa de voleibol, una cistella de bàsquet, dos tennis taula i un itinerari esportiu senyalitzat.
 
Es pot accedir al Passeig Marítim a peu, amb bicicleta, amb motocicleta i amb vehicle. Compta amb un accés per a persones amb mobilitat reduïda situat a la plaça Jordi Capell. L'accés principal a la sorra per aquestes persones és la rampa que hi ha a l’espigó del Callao.
 
La línia de Mataró bus 3 realitza el seu recorregut a prop d`aquesta platja i les parades mes properes són Plaça del Gas i Sant Simó.