La Gent Gran  »  Consell  »  Comissió Permanent i Comissions de Treball

Comissió Permanent i Comissions de Treball

Dins del Consell hi ha una Comissió Permanent i diferents Comissions de Treball com són:

- Comissió de Qualitat de Vida: Pretén millorar la qualitat de vida de la gent gran mitjançant la prevenció, la formació i sensibilització. Actualment els temes que estem treballant són: el voluntariat, el testament vital, l'elaboració del cicle de formació de la gent gran, i l'elaboració del manifest.

Contacte:
comissioqualitatdevida@ajmataro.cat

- Comissió de Memòria Històrica: Té com a objectiu transmetre la memòria i el coneixement de la Gent Gran i propiciar el diàleg i el debat intergeneracional. S'està treballant en la recuperació de la memòria de l'Escola Municipal d'arts i oficis, la catalogació i conservació dels fortins de Mataró, actualitzar la web propia de la comissió, www.memoriagentgran.cat  i preparar la memòria dels anys 40 a través de diverses activitats.

Contacte:
comissiomemoriahistorica@ajmataro.cat

- Comissió de Cultura: Té com a objectiu traspassar informació de totes les activitats culturals que fan les pròpies entitats de gent gran i poder treballar conjuntament amb els tècnics de cultura de l'Ajuntament. Aquesta comissió organitza diversos actes culturals com són: el certamen de les arts, el festival artístic,  i la setmana internacional de la gent gran.

Contacte:
comissiocultura@ajmataro.cat

- Comissió de Ràdio: Crea un espai de participació on tractar i difondre temes d’especial interès per a la gent gran. Té un programa propi que es diu "L'hora de la gent gran" que s'emet en directe tots els dijous de les 18h a les 19h. a Mataró Radio 89.3 FM.

Contacte:
comissioradio@ajmataro.cat

- Coordinadora Gent Gran: Té com a finalitat treballar conjuntament aquells aspectes que afecten als diferents casals de la gent gran. És un espai de dinamització, coordinació on els propis casals desideixen aspectes d'organitació.