Telecentre


El Telecentre és un servei d’accés públic i gratuït a Internet adreçat de manera prioritària a les persones joves de 12 a 35 anys que vulguin connectar-se a la xarxa per buscar informació, cercar feina o realitzar treballs o gestions. El servei permet navegar en sessions de 2 hores de durada com a màxim al mateix ordinador, amb un límit de 24 hores al mes.

Horari
De dilluns a divendres de 17 a 20h.
Dissabtes de 9 a 14h.

Requisits d’accés
Per poder fer ús del servei de Telecentre cal donar-se d’alta com a usuari/a presentant el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir. En cas dels menors d’edat, és necessari lliurar de forma complementària una autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal, acompanyada d’una fotocòpia del seu document d’identitat.

Reserva de terminals
Es recomana reservar de forma anticipada el terminal de consulta per a assegurar-ne la disponibilitat. Les reserves es poden fer amb una antelació màxima de 8 dies i de quatre maneres diferents:

• De forma virtual, a la pàgina de reserves.
• De forma presencial, a l’ordinador de reserves del Telecentre.
• De forma presencial, durant la sessió al Telecentre (des del mateix terminal de consulta).
• De forma telefònica, trucant al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

L’ordinador reservat ho estarà des de 10 minuts abans de l’hora reservada (només en el cas d’estar lliure) i fins a 15 minuts després. Passats aquests 15 minuts l’ordinador quedarà lliure i l’hora es restarà del crèdit de l’usuari/a.

A més dels terminals del Telecentre també es poden fer servir i reservar els ordinadors situats als següents centres cívics:

Centre Cívic Cirera
Centre Cívic Molins
Centre Cívic Rocafonda-El Palau
Centre Cívic Pla d'en Boet

Ubicació

Telecentre - Oficina Jove del Maresme-Sidral
Centre cívic Cabot i Barba
Plaça de Miquel Biada, 5
08301 – Mataró
Tel. 93 798 96 49
maresme@oficinajove.cat
 

Centre Cívic Cabot i Barba Ampliar mapa