Fes un clic per a
una Mataró més neta

Descarrega't la nova app
MataróNeta al mòbil

Com ho pots fer:

  • 1 Descarrega’t MataróNeta des de l’App Store o Google Play.
  • 2Quan vegis un problema de neteja (contenidors plens, carrer brut...) envia’ns una foto des de l’app.
  • 3El servei de neteja rebrà la incidència, la solucionarà ràpidament i t’informarà un cop l’hagi resolt.

L'aplicació MataróNeta forma part d'un nou servei de neteja de la ciutat que es basa en tres eixos: la incorporació d'una aplicació tecnològica, la participació ciutadana i la creació d'unes brigades d'intervenció ràpida del servei.
Aquesta és una de les accions incloses en el Pla d'Acció del servei de recollida de residus i neteja urbana de la ciutat i posa de relleu els valors de proximitat i complicitat entre el servei i el ciutadà que han de permetre millorar el servei i la qualitat de l'espai urbà.
Amb la nova aplicació MataróNeta, els ciutadans adquireixen un paper actiu en la gestió de la neteja urbana en contacte directe amb els operaris del Servei. L'aplicació està dissenyada per tal que es puguin comunicar incidències relacionades amb la neteja de la ciutat mitjançant l'enviament d'imatges geolocalitzades.

Els operaris de la brigada d'intervenció ràpida reben i atenen directament aquestes incidències, ja que són els responsables d'actuar de manera àgil. Un cop resolta la situació, el ciutadà rep un comunicat informant-lo que la seva incidència ja ha estat solucionada.
Les brigades d'intervenció ràpida estan formades per 4 operaris amb un vehicle i un terminal mòbil cadascuna. Treballen tots els matins i les tardes, distribuïdes per les 4 zones de la ciutat segons els 4 codis postals.
L'aplicació es pot descarregar gratuïtament en qualsevol dispositiu mòbil a través d'App Store o Google Play.