Cita Prèvia

Oficina d’Atenció Ciutadana de La Riera

Concerteu cita prèvia per a atencions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de La Riera per a tràmits de Cadastre, Carnet Blau, Guals, Llicències d’Activitats o Obres, Ocupacions de la Via Pública, Padró d’habitants (altes, modificacions i reagrupaments), Presentació de factures, Registre de més de 10 documents, Tributs, ... Consulteu al següent enllaç amb informació detallada sobre els tràmits que requereixen de cita prèvia.
El dia i hora de la cita sol·licitada, us heu de dirigir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OFIAC) La Riera, situada al carrer La Riera, 48.

En cas que no pugueu assistir a la cita concertada, anul·leu la cita prèvia, i un altre ciutadà podrà aprofitar el vostre torn.

Oficina d'Atenció i Informació del Servei de Llicències i Disciplina d'Obres i Activitats de l’Edifici de Vidre (Pablo Iglesias 63 2n)

Concerteu cita prèvia per a atencions especialitzades en llicències d’activitats, llicències d’obres (consulta tècnica o inspecció de Primera Ocupació d’una Obra), o informació urbanística. Us atendran els tècnics municipals en horari de matí (de 9h a 14h) . Si necessiteu visita per a una atenció especialitzada relativa a un expedient de llicències o disciplina urbanística que es troba en tràmit utilitzeu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per assignar-vos dia de visita.
El dia i hora de la cita sol·licitada , us heu de dirigir Oficina d'Atenció i Informació del Servei de Llicències i Disciplina d'Obres i Activitats situada al carrer Pablo Iglesias 63 2n, despatx 2 i 3

En cas que no pugueu assistir a la cita concertada, anul·leu la cita prèvia, i un altre ciutadà podrà aprofitar el vostre torn.