Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció telefònica

Escoltar

Atenció telefònica

Tenim un servei d’atenció telefònica per si necessiteu contactar amb les dependències municipals, comunicar incidències, queixes o suggeriments; o bé sol·licitar informació de la ciutat i realitzar gestions i tràmits:

  • 010 (gratuït)
  • 900 859 009 (fora de Mataró)
  • 112 (en cas d'emergència)


L'horari és:

  • de dilluns a divendres (laborables): de 8 a 19 h
  • durant el mes d’agost: de 8 a 15 h

Protecció de dades personals

D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, t’informem que el Responsable del Tractament és l’Ajuntament de Mataró amb NIF P0812000H i domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró.

Com a Responsable del Tractament, l'Ajuntament es compromet a complir amb la normativa vigent de protecció de dades. En aquest sentit, t’informem que tractarem les teves dades amb la finalitat de gestionar el tràmit sol·licitat així com per donar resposta a la teva consulta. L’Ajuntament està legitimat per tractar les teves dades per obligació legal així com per interès públic, en el cas que correspongui.

Les teves dades no seran cedides a terceres entitats, llevat d’aquells casos en què sigui necessari per resoldre la teva sol·licitud o per obligació legal. Fora d’aquests supòsits et sol·licitarem el consentiment exprés.

La conservació de les dades dependrà del tràmit concret, en tot cas únicament les conservarem el temps legalment establert per a cada cas.

Per últim t’informem que tens dret a accedir a les dades que tracta l’Ajuntament, rectificar-les i suprimir-les, així com sol·licitar la limitació del tractament, oposar-te al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la teva petició a l’adreça postal indicada, accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO (http://mataro.cat/dpo) A més, tens dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Per contactar amb l’Ajuntament per temes relacionats amb la Protecció de Dades ho pots fer a l’adreça postal indicada més amunt, al telèfon 010 (900859009 si truques des de fora de Mataró), accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO (http://mataro.cat/dpo).