Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Certificat digital iDCAT per a presidents d'entitats

Els presidents d'entitat que necessitin el certificat digital, poden sol·licitar el dia i hora que més els convingui, entre el 20 de febrer i el 3 de març, de dilluns a dijous i portar el seu ordinador portàtil per instal·lar-lo.

Entre el 20 de febrer i el 3 de març, amb l'objectiu de facilitar l'obtenció del certificat de signatura digital als presidents de les entitats de Mataró, des de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats i l'Espai Mataró Connecta s'han organitzat unes sessions d'atenció personalitzada per poder fer el tràmit i aprendre les principals eines d'ús.
 
Tenint en compte que és imprescindible que el President de qualsevol entitat disposi de certificat digital idCAT per a la signatura de convenis amb l'Ajuntament, així com en les seves relacions amb altres administracions, aquestes sessions d'assistència personal van dirigides als presidents d'entitats i tenen com a objectiu que els presidents obtinguin el certificat idCAT, el puguin deixar instal·lat al seu ordinador i aprenguin a fer-ne ús. 
 
En aquesta cita es facilita el certificat idCat si la persona no en disposa. S'informa de com descarregar el certificat idCat en el seu ordiandor portàtil. S'informa de com accedir a la Carpeta ciutadana de la Seu Electrònica, com interactuar amb els seus expedients d'entitat i com signar electrònicament. 
 
Els presidents d'entitat que necessitin el certificat digital, poden sol·licitar el dia i hora que més els convingui, entre el 20 de febrer i el 3 de març, de dilluns a dijous i portar el seu ordinador portàtil per instal·lar-lo.
 
 

Publicat a