Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

.

Renfe posa en circulació un tren Civia vinilat per commemorar el 175è aniversari del primer viatge entre Barcelona i Mataró

El tren, amb la imatge i el logotip de l’esdeveniment, circularà per la xarxa de Rodalies durant els propers mesos. El 28 d’octubre de 1848 es va inaugurar la primera línia ferroviària de la Península.

Renfe ha posat en circulació un tren Civia que, des d’avui i fins a finals d’any, circularà per la xarxa de Rodalies vinilat amb la imatge i el logotip de la commemoració del 175è aniversari del primer trajecte entre Barcelona i Mataró.
 
El 28 d’octubre de 1848 es va inaugurar oficialment la primera línia ferroviària de la Península i, per celebrar-ho, durant tot aquest any l’Ajuntament de Mataró, juntament amb la Fundación de Ferrocarriles Españoles i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, han organitzat nombroses activitats en les quals hi ha participa Renfe. Entre elles, la posada en servei d’aquest tren de cinc cotxes amb què es pretén retre homenatge al ferrocarril i promocionar-ne l’ús.

 

Galeria d'Imatges