Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Congrés - Créixer més enllà del gènere

Créixer més enllà del gènere. Polítiques municipals feministes per la diversitat sexual i de gènere en la infància i l’adolescència

El 25 i 26 de febrer de 2021, l’Ajuntament de Mataró va acollir el Congrés anual de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, un espai de trobada, reflexió i debat. Es va realitzar majoritàriament en format virtual a excepció d’algunes activitats (consulteu el detall del programa).

L’objectiu del Congrés era visibilitzar les línies de treball, els projectes i els reptes de futur en les polítiques municipals per la diversitat sexual i de gènere en l'àmbit concret de la infància i l'adolescència. Per fer-ho, es va comptar amb diverses persones expertes que des d’administracions locals i projectes d’intervenció convidaven a reflexionar sobre aquestes qüestions. Els temes que es van abordar són la coeducació i la promoció de la diversitat de gènere en les etapes infantils de l'educació, i l'acompanyament als i les joves i adolescents LGTBI. Alhora, es va reflexionar sobre la qüestió de la intersexualitat i la importància del seu acompanyament en les etapes infantils i adolescents; en els propers anys, aquest eix esdevindrà una línia de treball prioritària per a les polítiques LGTBI. Per últim, es va plantejar també l’avaluació i el seguiment d'aquestes accions mitjançant l'anàlisi dels obstacles més freqüents, però també de les bones pràctiques existents al territori.  


Si no vàreu poder veure el Congrés en directe, podeu recuperar el vídeo del Congrés del dia 25 i també del dia 26 de febrer a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Mataró (cliqueu sobre el dia escollit i sereu redirigides al vídeo corresponent). Així mateix, podeu consultar les referències i materials que es van esmentar durant les taules rodones del dia 25 i 26 de febrer de 2021, i el buidatge de les enquestes de valoració.

Més Informació:

Podeu descarregar el programa complet de totes les activitats al següent enllaç.

Instagram I Facebook: @igualtatmataro