Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor





Ingredients:

      · Elecció lliure: carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre...
      · Brots d'espinacs
      · Salmó
      · Vinagreta: oli d'oliva, ceba, tomàquet, maduixes i tàperes



Elaboració

1. Trieu les verdures que vulgueu menjar crues; carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre, etc.

2. Talleu-les ben fines amb un pela-patates o, bé, amb un estri especial per fer fils de verdura.

3. Poseu-les en aigua freda i gel uns minuts per tal que agafin textura.

4. Mentrestant prepararem una vinagreta amb oli d'oliva, ceba, tomàquet, maduixes i tàperes tallat ben petit i un raig de suc de llimona.

5. Muntarem el plat posant-hi un llit de brots d'espinacs o, si ho preferiu, de qualsevol varietat d'enciam. Combinarem al damunt els fils de verdura i ho amanirem.

6. Si la voleu més complerta podeu afegir-hi uns daus de salmó cru macerat en la vinagreta de salmó fumat.