Recepta realitzada per la Pastisseria Uñó



Ingredients:
PA DE PESSIC DE COCO

      · 150 g de mantega
      · 75 g de sucre
      · 160 g de llet de coco
      · 250 g de farina
      · 5 g de Royal
      · 150 g de clares

COULIS DE MADUIXA

      · 400 g de maduixes triturades
      · 100 g de sucre
      · 4 fulles de gelatina
      · Suc d'una llimona



Elaboració

PA DE PESSIC DE COCO

1. Es barreja la mantega amb el sucre i se li va afegint la llet de coco poc a poc, tot lligant-ho.

2. Es garbella la farina amb el Royal tot junt.

3. Es monten les clares i el sucre a punt de neu.

4. Es barreja la primera operació amb la segona i finalment s'incorporen les clares delicadament.

5. Es cou a un forn a uns 180º durant 40 minuts aproximadament.


COULIS DE MADUIXA

1. Es trituren les maduixes amb el suc de llimona i es reserva una part.

2. Es calenta l'altra part.

3. Es treu del foc i se li incorporen les fulles de gelatina, prèviament hidratades amb aigua freda, i l'altra part de maduixes reservada.

4. Es congela en una safata.