Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary





Ingredients per les pomes:
      · 600 gm poma golden tallada a daus
      · 150 gm sucre
      · 20 gm canyella en pols

Ingredients pel pa de pesic de xocolata:
      · 375 gm pols d’ametlla
      · 240 gm sucre en pols
      · 20 gm cacao en pols
      · 30 gm mido o maizena
      · 460 gm clares d’ou
      · 60 gm sucre invertit (trimoline)
      · 170 gm cobertura negra 60 a 70 per cent
      · 150 gm mantega



Elaboració

POMES

Es fa bullir tot junt durant 1 minut sense parar de remenar, i quant es retira de foc es tapa amb un film perquè faci infusió.


PA DE PESIC DE XOCOLATA

1. Es barregen en sec els 4 primers ingredients.

2. Aquesta preparació es barreixa en dues vegades a les clares lleugerament batudes.

3. Es fon per separat la cobertura negra i la mantega, després s’ajunta tot i es barreja a l’anterior preparació.

4. Es posa en un motllo previament untat i enfarinat, i es fica per sobre la poma a daus preparat anteriorment.

5. Es cou en un forn a 180º-190º.