Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary





Ingredients
      · 60 g rovells d’ou
      · 60 g sucre
      · 2 fulles de gelatina
      · 50 g suc llimona
      · 250 g nata molt poc muntada
      · 1.250 g pomes verdes
      · 140 g mantega
      · 310 g sucre
      · 1 rameta farigola
      · 225 g suc de poma
      · 50 g sucre gra
      · 15 g maizena
      · 10 g mantega
      · El suc d’una llimona
      · Una llimona ratllada



Elaboració

1. Hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda.

2. Batre els rovells i el sucre fins que dobli de volum.

3. Fondre la gelatina e incorporar-la al batut.

4. Barrejar aquest sobre la nata amb molt de compte.

5. Afegir el suc de llimona i congelar la barreja fins al moment de servir.


POMES CARAMELITZADES

1. Pelar les pomes, tallar-les a la meitat i desprès en tres trossos.

2. Al foc fonem la mantega i el sucre.

3. Posem els trossos de poma i el ramet de farigola i remenem a foc baix, fins que quedin un color caramel clar.


CREMA DE POMA

1. Es cou tot al bany maria o al microones fins a obtindre una crema amb una textura consistent.

2. Es retira del foc i s’incorpora la ratlladura de llimona.

3. Es reserva a la nevera.