Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary





Ingredients per la masa:
      · 300 g Farina semi forta
      · 125 g aigua
      · 125 g oli
      · Sal
      · Pa ratllat
      · Mantega per enrotllar

Ingredients pel farcit:
      · 1 kg pomes a daus
      · 150 g nous
      · 150 g panses macerades al rom
      · 150 g sucre gra
      · 1 pell i suc de llimona
      · C/S canyella en pols



Elaboració

1. Es barreja tot.

2. Es posa a la maquina amb el ganxo, la farina, la sal i l’aigua i s’hi va tirant l’oli de mica en mica (no pot agafar nervi).

3. Es deixa reposar la pasta i es fan pesats de 150 g.

4. S’estira amb oli molt fi i es posa sobre un drap, desprès es pinta amb mantega fosa i es posa pa ratllat a sobre i finalment la part de farcit que toca, i s’enrotlla amb el drap.

5. Es posa al forn a 200ºC i cada deu minuts es pinta amb mantega fosa fins que es treu del forn a 180ºC.

6. Es deixa refredar i s’acaba espolvorejant amb sucre llustre i una mica de canyella.