Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor





Ingredients:

      · Carbassó
      · Maduixes
      · Formatge de cabra
      · Tomàquet
      · Oli
      · Sal
      · Julivert
      · Orenga



Elaboració

1. Tallarem en dauets petits 1 carbassó cru i el posarem una estona en aigua i gel per que ens agafi textura.

2. Mentrestant, tallarem a dauets 1/4 o menys de maduixa, 2 rotllanes de formatge de cabra per comensal i 1/2 tomàquet sense pell ni llavors per comensal.

3. Muntarem l'amanida en gots amples transparents o en bols posant primer 3 dits de maduixa, al damunt un dit de carbassó i amanirem amb oli, sal i julivert.

4.Completarem el got amb una capa de formatge de cabra i una darrera capa de dauets de tomàquet.

5.Tornarem a amanir en menys quantitats amb oli, sal i unes fulletes d'orenga.