Recepta realitzada pel restaurant Sèsam Negre





Ingredients per a 8 persones:

      · 2 tomàquets pebrot.
      · 500 g d'arròs de gra mig
      · 500 ml d'aigua
      · 100 ml de zu
      · 20 g de gingebre
      · 10 ml de soia



Elaboració

1. Es renta l'arròs fins treure el midó. Seguidament es posa a escórrer durant 15 minuts.

2. Després posarem a bullir l'arròs amb l'aigua. Quan aquest s'estingui, en una safata s'hi introdueix el zu i es remou fins refredar (ho cobrim amb un drap mullat per que no es ressequi).

3. Rentem els tomàquets, se'ls fa un tall a la part inferior i els posem a bullir un minut.

4. Seguidament els retirem en un bol d'aigua i gel per tallar la cocció i els pelem.

5. Tallem els tomàquets en quatre trossos, els rentem per endins i fem rondanxes fines per cobrir el nigiri.

6. Tallem a daus el tomàquet sobrant i els saltegem amb gengibre, soia i menta. Aquest serà el topping que anirà a sobre.