Participa en l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost 2017

Què vols per a Mataró?

L’elaboració del PAM i Pressupost 2017 ha acabat el seu procés participatiu i de tramitació. Fins al 20 de novembre es van poder fer propostes al PAM a través del web, les xarxes socials i els consells sectorials i territorials. En tots els casos les propostes recollides van tenir resposta justificant la seva incorporació o no al PAM. El Pressupost municipal es va aprovar inicialment en el Ple extraordinari que va tenir lloc el 22 de desembre i després del període d'exposició pública (fins al 18 de gener) es va aprovar de forma definitiva el 16 de febrer de 2017. Veure més informació

Procés d'elaboració del Programa d'Actuació Municipal (PAM) i Pressupost 2017


Al web

Aquests són els eixos als quals s'han pogut fer propostes des del web

  • Primer les persones: igualtat d'oportunitats
  • Recuperar l'economia, crear ocupació i promocionar la ciutat
  • Apostar per l’educació, la cultura i l’esport
  • Convivència i gestió de l'espai públic
  • Territori i sostenibilitat
  • Un Govern obert, honest i eficient

Xarxes socials

Si voleu compartir la vostra proposta a través de les xarxes socials podeu fer-ho a Twitter amb l’etiqueta #proposopermataro. Les propostes rebudes s'avaluaran per incorporar-se al PAM 2017. També podeu seguir-nos al perfil de Facebook de Participació.

Consells sectorials i territorials

Els consells sectorials i territorials estan formats per entitats, associacions i grups municipals. Cada consell ha elaborat un màxim de 10 propostes.

 

Audiència Pública

L'Audiència pública, que es convoca un cop s’han valorat les propostes i és on es presenten les que s’incorporen al PAM, ha tingut lloc el dimarts 17 de gener a les 19.30 h a la sala d'actes de la Biblioteca Antoni Comas (carrer d'Enric Prat de la Riba, 110).