Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Mataró

Millora de l’accessibilitat al polígon Mata-Rocafonda

Pas de vianants

OBRES FINALITZADES  Inici de les obres: 6 de març de 2023. Durada prevista: 3 mesos. Pressupost: 331.502 euros

L’objectiu dels treballs és millorar l’accessibilitat i la vialitat als carrers del polígon, tant pel que fa la circulació dels vianants com dels vehicles.

 

- Reparació de 300 m2 de voreres malmeses per l’acció de les arrels d’arbres, així com acabar de pavimentar, amb capa de formigó, 434 m2 de voreres als carrers de Vapor Gordils, de l’Energia i del Gènere de Punt.

- Adaptar 15 passos de vianants mitjançant el rebaix de la vorera i la vorada per millorar l’accessibilitat. Senyalització vertical i horitzontal dels diferents passos.

- Nova rotonda a la cruïlla del carrer de la Foneria amb el Camí de Ca la Madrona per millorar la seguretat i facilitar la circulació de vehicles en aquest punt.

- Reparació de 3.803 m2 de paviment de calçada al carrer de l’Energia, entre la carretera de Mata i el carrer de Vapor Gordils, i als entorns de la nova rotonda.

- Instal·lació d'un punt de càrrega per a vehicles elèctrics a l’àmbit de la nova rotonda del carrer de la Foneria, amb capacitat per a la recàrrega simultània de dos vehicles.