Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Mataró

Millora de la mobilitat al polígon Pla d’en Boet

 

OBRES FINALITZADES Inici: 14 de novembre de 2022. Pressupost de projecte: 507.568,37 € (IVA inclòs)

Les obres de millora de la mobilitat i la seguretat viària al polígon Pla d’en Boet tenen els següents objectius:

- Millorar la seguretat viària dels usuaris de la via pública, independentment del mode de transport que utilitzin i fent especial atenció als vianants.
- Disminuir la velocitat dels vehicles. 
- Clarificar la prioritat de pas a les cruïlles. 
- Facilitar l’accessibilitat, les maniobres i les operacions de càrrega i descàrrega dels vehicles pesants propis de l’activitat industrial.
- Ordenar el trànsit i l’aparcament. 

En general, els carrers del polígon passen a ser d’un únic sentit de circulació i es construeixen rotondes de 10 metres de diàmetre a 9 cruïlles. Es creen més de 100 noves places d’aparcament en semibateria als carrers on l’amplada ho permeti.

Així mateix s'asfalta els carrers de Josep M. Batista i Roca i de Manuel Serra i Moret. També es modifica la regulació semafòrica dels carrers de Pablo Iglesias i de Francesc Layret, i s’implanta la nova senyalització vertical i horitzontal. 

Les actuacions tenen una durada prevista de 6 mesos. Les obres, adjudicades a la UTE formada per les empreses DEUMAL i VIALSER, estan finançades en part per ajuts europeus Next Generation gestionat pel MITMA, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat.