Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres activitats

Tallers amb adolescent i joves: “Decidim avui la ciutat de demà”.

Durant el mes de desembre del 2022, més de 100 adolescents i joves, estudiants de secundària i/o participants en espais joves de la ciutat, van estar convidats per l’Ajuntament de Mataró a l’Espai Mataró Connecta a participar en tallers de sensibilització per tal de recollir les seves opinions i la seva mirada sota el lema “Decidim avui la ciutat de demà”.

En aquests tallers, i a partir de diferents dinàmiques participatives, van reflexionar al voltant de 3 eixos relacionats amb les temàtiques prioritzades des de l’Agenda Urbana Mataró 2030: Mataró com a ciutat saludable; com a ciutat inclusiva; i com a ciutat resilient amb el canvi climàtic.

Arrel del continguts generats en els tallers s’ha fet una exposició que és el fruit d’aquest procés participatiu amb els i les joves de la ciutat.

Les siluetes que formen l’exposició són una adaptació del format original de la creació dels i les adolescents, i simbolitzen la seva mirada sobre la ciutat del futur: les seves pors, els seus somnis i també les seves propostes d’accions per tal que la ciutat que somnien al 2030 sigui possible.

 

En aquest vídeo es pot veure un resum  dels tallers i algunes intervencions dels adolescent si joves que hi van participar