Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa celebra a la XV edició

Escoltar

La Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa celebra a la XV edició

El pròxim diumenge, 28 de setembre, tindrà lloc a la plaça Gran la XV edició de la Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa de Mataró i el Maresme.

Aquesta fira mercat, que està oberta al públic entre les 10.30 i les 14 hores, està organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i el Centre Atlètic Laietània.

A l'edició d'enguany està prevista l'assistència d'uns vint expositors provinents de diferents comarques catalanes que oferiran una gran varietat de productes com ara rajoles antigues, ceràmica catalana o llibres especialitzats.

Entre els expositors es comptarà amb la presència de l'Associació Catalana de Ceràmica Decorada i Terrissa així com el Museu del Càntir d'Argentona.

Durant la celebració de la fira es posarà a la venda la rajola commemorativa d'aquesta edició i, al mateix temps, es farà un sorteig de peces cedides pels expositors.

La fira s'ha consolidat com un important punt de compra venda i bescanvi entre professionals i públic en general.

Com a novetat d'enguany i coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l'Institut Municipal de Promoció Econòmica ha organitzat en el marc de la Fira mercat de la Rajola un circuit guiat i accessible pel centre històric. Aquest circuit que es desenvoluparà a les 13h. és gratuït i te una durada aproximada d'1 hora. El punt de trobada serà davant el Museu de Mataró.