Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

BOSSES PER A GOSSOS CENSATS

Ja hi ha disponibilitat de bosses. Abans de desplaçar-vos a una oficina es recomana consultar la disponibilitat de bosses contactant directament per WhatsApp al número 667 40 26 00 enviant el text "Lliurament de bosses" o bé:

 

 

 

Oficina de tinença responsable i benestar animal

Espai d'atenció i gestió de les polítiques de tinença responsable i benestar animal.

El 2018 s'inicien un conjunt de polítiques unificades per a la creació d'una Oficina de Tinença Responsable que té per objectiu oferir recursos, espais i polítiques vinculades a la Tinença Responsable, i promoure els drets i el benestar dels animals.

En aquesta línia, les actuacions de treball van dirigides a:

  • Disposar d'un espai d'atenció especialitzada per atendre i donar informació tant telefònica com presencial a persones que tinguin dubtes amb relació a la tinença responsable d'animals i el seu benestar; facilitar informació sobre la tramitació de llicències i cens; i poder donar resposta a incidències que puguin derivar d'aquestes responsabilitats.

  • Impulsar i promoure les polítiques vinculades a la tinença d'animals domèstics d'una manera coordinada i global, alineant les diferents competències municipals i els serveis que treballen de manera directa o indirecta pel benestar animal i en pro d'una tinença responsable dels animals.

  • Cooperar amb les entitats de la ciutat que desenvolupin tasques afins a aquests objectius a través de la Taula de Benestar Animal i altres espais de coordinació.

Per cens (altes i baixes) i altres tràmits (llicències i altres consultes) també us podeu dirigir a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania.

Tràmits en línia

Oficina de Tinença Responsable i Benestar Animal

  • Per a denúncies trucar al 010 o a travès de la Bústia Ciutadana. Urgències al 112
  • Per a informació: 93 758 26 79
  • Dijous de 10 a 14 h. Fora d'aquest horari podeu trucar al 010

Notícies