Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

Apostem per un marc de desenvolupament econòmic amb perspectiva integral i innovadora, estretament interconnectat amb el model de desenvolupament territorial del municipi, i orientat al nostre context productiu actual però alhora amb visió i proactivitat respecte les noves oportunitats per a la ciutat.

La millora de l’ocupabilitat de les persones i l’impuls econòmic del teixit empresarial local, mitjançant l’enfortiment de la competitivitat empresarial, l’afavoriment de l'intercanvi de relacions amb l'exterior i la captació d’inversions, junt amb la generació de coneixement esdevenen línies vertebradores d’aquest àmbit.  

S’integren també importants línies de gestió com són l’economia social i solidària, la innovació social, la projecció de la ciutat i la sostenibilitat.

Aquest model pren com a element essencial per a la seva construcció i desplegament la concertació amb els agents econòmics i socials del territori, esdevenint com a referència en la seva orientació el Pacte per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de Mataró així com el Consell Econòmic i Social de Mataró com a òrgan consultiu i de participació en matèria econòmica i social.

Per al desenvolupament d’aquest model, comptem i posem a la vostra disposició un conjunt d’instruments i recursos especialitzats orientats a les necessitats de les persones i de les empreses, per contribuir al creixement, la inclusió i l'increment de les oportunitats professionals.

Servei de Promoció de Ciutat i Comerç

Notícies Canal RSS