Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

Les competències municipals d’aquesta àrea tenen com a objectius la promoció esportiva per als escolars dels centres d’ensenyament així com per als esportistes dels clubs i entitats de la ciutat. També el foment de les activitats esportives de lleure per a la ciutadania al llarg de la vida i la cessió d’instal·lacions esportives municipals per a la pràctica esportiva.

Mataró destaca per comptar amb un entorn natural idoni per practicar esports a l’aire lliure com són el front marítim i els diferents paratges de la serralada litoral. A més, vetllem pel bon funcionament de les instal·lacions esportives que es troben situades a diferents barris i acompanyem a clubs, entitats i associacions en el desenvolupament de les seves activitats, competicions i exhibicions.

Les Santes Esportives, els Jocs Escolars, la celebració de la Nit de l’Esport, el concurs fotogràfic d’Instagram “Mataró Viu l’Esport”, la suma de cites esportives solidàries agrupades al “Mou-te amb cor” i la Mitja Marató Ciutat de Mataró són només una pinzellada de tota la tasca a favor de l’esport que fem.

Servei d'Esports
(equipament accessible)

 

  • Sant Cugat, 169 08302
  • 93 758 23 71
  • De dilluns a divendres de 9 a 14 h

Notícies Canal RSS