Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

ATENCIÓ! Com a mesura preventiva de protecció de la salut i seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya, l'equipament del Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere, romandrà temporalment tancat. Si necessiteu contactar-hi podeu fer-ho a través del correu electrònic (info.cird@ajmataro.cat) o telèfon (647 99 00 82).

 

Articulem les polítiques de gènere mitjançant el III Pla d’igualtat de gènere per a la ciutadania de Mataró 2018-2022 amb l’objectiu d’avançar en la superació de les lògiques heteropatriarcals que produeixen desigualtats, violències vers les dones, estigmatització i persecució de la lliure expressió de diversitats sexuals i de gènere, amb la finalitat d’afavorir la transformació de la ciutat en un espai més equitatiu i just per a tothom.

Posem a l’abast de la ciutadania un ventall de serveis i recursos d’informació, i d’assessorament especialitzat en matèria d’igualtat dona-home, LGTBI i violències de gènere, així com suport a les entitats de la ciutat, promoció de la participació, oferta continuada de formació i actuacions de sensibilització al llarg de l’any.

imatge CIRD
Des del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), planifiquem i impulsem les polítiques de gènere per incorporar aquesta perspectiva en tots els àmbits municipals. També atenem totes aquelles persones que així ho manifestin amb la finalitat de superar situacions de desigualtat i discriminació.

Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD)
(equipament accessible)

Correu electrònic: info.cird@ajmataro.cat

  • carrer de Cosme Churruca, 88 (entrada pel passatge dels Telers) 08301 Mataró
  • 93 702 28 12
  • de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 14 h

Notícies Canal RSS