Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova l'enllumenat públic de 8 carrers de Cerdanyola

Escoltar

L'Ajuntament renova l'enllumenat públic de 8 carrers de Cerdanyola

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament comença aquesta setmana la renovació de l'enllumenat públic de 8 carrers de Cerdanyola.

L'àmbit del projecte implica els següents carrers: d'Antoni Gaudí, de Sant Daniel, de la Creu d'en Fins, de Sant Miquel, de Joan Maragall, de Sant Jordi, de Ferrer i Dalmau i de Calassanç Marquès.

Les obres, que tindran una durada aproximada de tres mesos, les realitzarà l'empresa Electricitat Boquet, SL amb un pressupost de 71.393 euros.

Descripció de la instal·lació

Als carrers d'Antoni Gaudí, de Sant Jordi, de Sant Miquel i de Calassanç Marquès s'hi col·locaran braços murals ancorats a les façanes a 5,5 m d'altura. Les llumeneres seran de 70 W.

Quant als carrers de Sant Daniel, de Joan Maragall, de Ferrer i Dalmau, Creu d'en Fins i de Sant Miquel també seran braços murals grapats a la façana però a 6 m d'altura i amb punts de llum de 100 W. També s'hi col·locaran columnes de 4 m amb llumeneres de 100 W. Aquesta instal·lació serà grapada en façana i soterrada.

En total es posaran 35 llumeneres de 70 W i 58 de 100 W.

Els nous punts de llum s'alimentaran d'un quadre elèctric ja existent que es troba encastat a la paret del carrer del Molí de Vent, només caldrà canviar els interruptors de protecció. També s'hi instal·laran tots els elements de mesura, maniobra i protecció.

Com a mesures de protecció es prenen totes aquelles que indica la normativa contra contactes elèctrics directes i indirectes i contra sobrecàrregues i curtcircuits.

Aquest enllumenat disposarà de reducció de flux per doble nivell per tal d'aconseguir estalvi energètic i s'ajusta a la normativa de la Generalitat de Catalunya sobre contaminació lumínica.