Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró disposa d'una nova biblioteca

Escoltar

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró disposa d'una nova biblioteca

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) compta des d'ahir amb una nova biblioteca. La biblioteca, que està situada a la planta baixa del centre i ocupa 110m2, disposa d'un fons de 2.300 llibres i revistes.

La major part dels llibres són cientificotècnics, agrupats en àrees com matemàtiques, física, empresa, electrònica, control, xarxes, comunicacions, programació, base de dades o anglès i cobreixen les àrees de coneixement de les tres enginyeries que s'imparteixen al centre. Qualsevol llibre recomanat a la Guia Acadèmica figura en aquest fons bibliogràfic i el número d'exemplars és proporcional al número d'estudiants que en poden fer ús. També s'inclou una secció de llibres de caire més humanístic.

L'espai té una cabuda per a 54 persones, distribuïdes en 9 àmplies taules, i es complementa amb una altra sala d'estudi al costat de 70m2 destinada a treballs en grup i amb ordinadors per accedir a la xarxa pròpia i a internet.

A més del que ja disposa la biblioteca en aquests moments, s'està elaborant un projecte per dotar-la de més serveis, com per exemple integrar-la en alguna xarxa de biblioteques per ampliar-ne el fons bibliogràfic.