Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Palauet acull una mostra conjunta de dues exposicions col.lectives de joves creadors

Escoltar

Can Palauet acull una mostra conjunta de dues exposicions col.lectives de joves creadors

La sala d'exposicions de Can Palauet a partir d'avui acollirà en una mostra conjunta dues exposicions col.lectives, "Thambos 5" i "Transart 4" , que mostren el panorama artístic contemporani de Catalunya. Els artistes de les dues iniciatives, que es podran veure fins al 9 de maig, són joves creadors de les arts visuals i de la literatura.

"Thambos 5"

Aquesta mostra anual és la cinquena proposta d'H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic i està formada per obres de 6 artistes vinculats amb la ciutat de Vic i la comarca. L'objectiu d'aquesta proposta és difondre la panoràmica creativa de la zona.

Els artistes escollits en aquesta edició manifesten de manera majoritària l'interès per la imatge reproduïda mitjançant sistemes mecànics: la fotografia i el vídeo, tot i que també hi apareixen els suports i formats més tradicionals.

"Thambos 5" compta amb el suport de l'Oficina de Difusí Artística de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

"Transart 4"

Transart 4 és una coproducció biennal del Museu de l'Empordà (Figueres) i el Centre Cultural la Mercè (Girona). A la mostra hi ha 10 binomis d'escriptors i artistes visuals.

La idea originària de Transart, que va néixer el 1997, és cercar artistes inèdits i talents creatius en el terreny de les arts visuals i la literatura de Girona i Figueres i els seus entorns.

La mostra compagina els artistes visuals que juguem amb un espai de lliure exhibició i els escriptors, que tenen com a suport la cartel.la de la sala d'exposicions.